"Καθάρισε" την Λα Καρούνια η Βιγιαρεάλ (VIDEO)

Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε η Βιγιαρεάλ απέναντι στην Λα Κορούνια στο "Μαδριγάλ", επικρατώντας με 3-0 και φτάνοντας στις 5 νίκες στους 5 τελευταίους αγώνες. Ένα γκολ από τον Τζόναθαν Ντος Σάντος και δύο από τον Λουτσιάνο Βιέτο για τα "υποβρύχια".

Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζόναθαν Ντος Σάντος να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Φάμπρι σε σουτ του Τσερίσεφ και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση της Βιγιαρεάλ ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους

να δημιουργήσουν φάσεις και κάπως έτσι στο 68ο λεπτό ο Βιέτο, μετά από πάσα του Ρουίς, βρέθηκε προ κενής εστίας και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.Πέντε λεπτά αργότερα ο Βιέτο και πάλι έγραψε το 3-0 "κλειδώνοντας" την νίκη για τα "υποβρύχια". Στο 80ο λεπτό, ο Τόμας Πίνα (Βιγιαρεάλ) αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα ανόητο μαρκάρισμα, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Βιγιαρεάλ έφτασε στις 5 νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες της. Να σημειωθεί πως αγωνίστηκε βασικός για την Λα Κορούνια ο "δικός" μας Τοτσέ, ενώ ο Ποστίγκα πέρασε ως αλλαγή στο 70' στη θέση του Ισπανού.Οι συνθέσειςΒιγιαρεάλ: Ασένχο, Μπρούνο, Τσερίσεφ, Κόστα, Ντος Σάντος (62' Γκόμες), Μάριο, Παουλίστα, Ρουίς, Τριγουέρος (76' Πίνα), Ούτσε (46' Ντος Σάντος), ΒιέτοΛα Κορούνια: Φάμπρι, Μπεργαντίνος, Κανέγια, Καβαλέιρο, Ντομίνγκες, Φαρίνα (60' Κουένκα), Χουανφράν, Λόπο, Ροντρίγκες (74' Γουίλκ), Σίντεϊ, Τοτσέ (70' Ποστίγκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα