ΑΠΟΕΛ: Συνεργασία για επιστημονική στήριξη

Η αξιολόγηση, ο σωστός προγραμματισμός, η οργάνωση και η εκτέλεση της προπόνησης αποτελεί μια βασική διαδικασία για την καθοδήγηση και τη βελτίωση της απόδοσης, που για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να διεξάγεται πάνω σε επιστημονικές βάσεις.

Με αυτό τον στόχο ο ΑΠΟΕΛ έχει επιλέξει για την επιστημονική στήριξη και παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών του, το (ΚΑΕΚ) Κέντρο Αθλητιατρικών Ερευνών Κύπρου

του ΚΟΑ έτσι ώστε να βοηθήσει ακόμη πιο ουσιαστικά στην ορθή καθοδήγηση του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την επιστημονική ομάδα του ΚΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Επιστημονικό Προϊστάμενο του Κέντρου Δρ. Μιχάλη Μιχαηλίδη ο οποίος θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα και το Προπονητικό επιτελείο με πρωταρχικό στόχο την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και προπονητικής κατάστασης της ομάδας μας.

Ο επόμενος εργομετρικός έλεγχος για το ΑΠΟΕΛ έχει προγραμματιστεί να γίνει εντός Ιανουαρίου του 2015 και θα αξιολογήσει την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και την εξεύρεση των αδυναμιών τους.

Από κει και πέρα θα επαναξιολογηθεί και θα καθοριστεί το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας καθώς και εξατομικευμένο πρόγραμμα στις απαιτήσεις του κάθε ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα Πιο συγκεκριμένα ο Εργομετρικός Έλεγχος αποσκοπεί: 1. ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ2. ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ3. ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ4. ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΟΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ5. ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ6. ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ7. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα