ΑΕΛ: Δυσκολεύουν τα πράγματα

Η νίκη τους Εθνικού Άχνας η νίκης της Ομόνοιας, του Ερμή αλλά και του Απόλλωνα δυσκολέψαν ακόμη περισσότερα τα δεδομένα για την ΑΕΛ στην προσπάθεια της που κάνει για να πετύχει τους στόχους της.

Σήμερα αντιμετωπίζει τη Δόξα στο Τσίρειο στάδιο και δεν θέλει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη η οποία θα της επιτρέψει να κυνηγήσει με ότι διαθέτει τους στόχους της. Στη μέση υπάρχει βέβαια και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ανόρθωσης και ότι προκύψει…για την ΑΕΛ θα

είναι θετικό αν βέβαια κερδίσει τον δικό της αγώνα.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 17 βαθμούς δυο λιγότερους από Εθνικό Άχνας και Ανόρθωση (αγωνίζεται σήμερα) και σίγουρα δεν θα θέλει να δει αυτή τη διαφορά να μεγαλώνει.

Στην ΑΕΛ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του ρόστερ αλλά από την άλλη ο τεχνικός της ομάδας Χριστάκης Χριστοφόρου κάνει ότι μπορεί για να μην χαθεί άλλο έδαφος. Παράλληλα αναμένει αυτός και οι συνεργάτες του την μετεγγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ποιοτικά για να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στον σημερινό αγώνα η ΑΕΛ καλείται να πάρει τη νίκη και μόνο τη νίκη για να κλείσει το 2014 με τον καλύτερο τρόπο και μια νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Η τελευταία νίκη για την ομάδα του Κύπριου τεχνικού ήταν πριν τρεις αγωνιστικές κόντρα στον Οθέλλο στης καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Σταύρου ενώ η αμέσως προηγούμενη ήταν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στην 6η αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα