"Ήταν ο μόνος που μπορούσε να μας οδηγήσει σε επιτυχίες"

"Επενδύουμε αρκετά στον Σοφρώνη Αυγουστή και ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας και τα επόμενα χρόνια. Είναι ο μόνος που μας ήξερε και θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε επιτυχίες", δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Οι δηλώσεις του Φάνου Κιννή στο Ράδιο Πρώτο:

"Έκλεισε η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, όλα πήγαν καλά καταφέραμε να το πάρουμε. Τώρα ξεκουραζόμαστε μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου. Και στους δύο θεσμούς πλησιάζαμε κοντά. Το κύπελλο μας βγαίνει καλύτερα, είναι το 9ο και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν είχαμε να αποδείξουμε΄οτιδήποτε στον ψεσινό

αγώνα. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο Απόλλωνας έδειξε ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η θέληση και το πάθος που επέδειξαν όλοι, δουλέψαμε καλύτερα στην αμυντική λειτουργία και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ που μας χάρισε τον τίτλο. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Από τη μέρα που ανέλαβε ο Σοφρώνης πάμε από το καλό στο καλύτερο. Ναι, είναι δικαίωση. Ο Σοφρώνης ήταν πάντα εκεί μαζί μας στα αποδυτήρια, γνώριζε καλύτερα από τον οποιοδήποτε τι χρειαζόταν η ομάδα για τον δρόμο των επιτυχιών. Επενδύουμε αρκετά στον συγκεκριμένο προπονητή και ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας και τα επόμενα χρόνια. Είναι ο μόνος που μας ήξερε και θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε επιτυχίες".

Για τον Γκίε: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας. Πέρασε το τελευταίο διάστημα κακές στιγμές, έπρεπε όμως και εμείς ως Απόλλωνας να διασφαλίσουμε την υγεία του ποδοσφαιριστή. Ήθελε πολύ ο ίδιος ν' αγωνιστεί και πήραμε την απόφαση ότι θα είναι οκ να αγωνιστεί".

"Απόψε έχουμε φιέστα, οι παίκτες θα κάνουν πορεία με το λεωφορείο, αρχίζει στις 18:30 και γύρω στις 20:00 θα είναι στο οίκημα".

"Θα προσπαθήσουμε στην Ευρώπη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε δύο εβδομάδες περισσότερες. Θα πράξουμε ό,τι χρειάζεται. 13 Ιουνίου ο πρώτος αγώνας και η προετοιμασία αρχίζει γύρω στις 20 Ιουνίου".

Για τις πρώτες κινήσεις: "Έχουμε εκρεμότητες με παίκτες που έχουν λήξει τα συμβόλαια. Θα το δούμε εντός της ημέρας, γιατί αρκετοί θα φύγουν για διακοπές. Γύρω στις 20 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα