"Ήταν κίνηση εκτίμησης και σεβασμού..." (ηχητικό)

Για το πρόβλημα του σκοραρίσματος αλλά και ότι η ομάδα είναι συνειδητοποιημένη μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Θεόδωρος Αντωνίου από πλευράς ΑΕΛ. Εξήγησε την κίνηση εκτίμησης του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, αλλά και τον πρωταρχικό τους στόχο για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι σημαντικό το σημερινό παιχνίδι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια. Πρέπει σήμερα να κερδίσουμε και να πάρουμε τη νίκη,

αυξάνοντας τους βαθμούς μας. Έχουμε την καλύτερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση, σαφώς ότι πρέπει να βελτιωθούμε στο δεύτερο. Το θέμα του σκοραρίσματος είναι αυτό που μας καίει. Είχαμε τις ευκαιρίες και στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά δεν σκοράραμε. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα λυθεί και αυτό γιατί βλέπουμε τι δουλειά γίνεται στην προπόνηση. Για το σημερινό παιχνίδι, δεν παρασυρόμαστε σε καμία περίπτωση. Κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι η Πάφος ήταν αδύνατη, αλλά μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα. Θέλουμε να πετύχουμε τέρματα σήμερα αλλά πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη, το πιο σημαντικό απ' όλα.

Ο αντίπαλος δεν αμελητέα ποσότητα. Ο Μπενίτεθ μένει εκτός, ο Αβραάμ είναι τραυματίας αλλά εξάλλου είναι και τιμωρημένος. Έχουμε επιστροφές Αρτουρ και Σίλβα. Το πρόβλημα του Ντόσα συνεχίζει. Όταν υπάρχουν συνεχόμενες αποτυχίες το λιγότερο που μπορείς να πεις είναι ότι υπάρχει προβληματισμός. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι διψασμένοι να πετύχουν νίκες. Αντιλαμβάνονται και αυτοί τις ευθύνες τους, είναι αρκετά συνηδητοποιημένοι. Μετά την ήττα από την Ομόνοια, είχαμε πει να γίνει ένα τραπέζι για να χαλαρώσουμε, να τα πούμε. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, τ' ότι δεν σκοράρουμε αγγίζει τους παίκτες. Πιστεύουν ότι σε κάποια στιγμή θα έρθουν και το πρόβλημα θα παρέλθει.

Για το 5 ευρώ εισιτήριο: Αυτή η κίνηση δεν έγινε για να έρθει περισσότερος κόσμος. Ήταν κίνηση εκτίμησης και σεβασμού προς τους πιστούς οπαδούς μας που μας ακολουθούν παντού. Είχαμε Λευκωσία, τώρα Τσίρειο, την Κυριακή στο ΓΣΖ. Προσπαθούμε να δώσουμε μία οικονομική ανάσα στους σταθερούς μας οπαδούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα