"Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει με αυτά που είδαμε"

Ο Τζόν Κάρβερ έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της Ομόνοιας στην Αρμενία, όχι όμως και από την εμφάνιση. Ο Άγγλος τεχνικός των πρασίνων τόνισε οτι με όλα αυτά που είδε, η πρόκριση δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Αρχικά είπε:

"Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση. Αρχίσαμε λίγο άσχημα και αυτό δημιούργησε κάποια προβλήματα. Μετά ανεβήκαμε και είχαμε κατοχή που μου άρεσε και μετά είχαμε μια στιγμή μαγείας

με μια πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και το εξαιρετικό τελείωμα του Ντάρμπισαϊρ.

Μας περιμένει αρκετή δουλειά στον επαναληπτικό για να τελειώσουμε την πρόκριση. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Είναι μια καλή ομάδα η Μπάναντς με ένα πολύ καλό προπονητή και το είδαμε αυτό σε κάποιες στιγμές του αγώνα. Οι δυο ομάδες είναι ακόμα σε φάση προετοιμασίας. Η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει με αυτά που είδαμε".

Αν ήταν δική του εντολή η διαχείριση του σκορ μετά το 70': "Δεν ήταν στο πλάνο μας. Φάνηκε πως η ομάδα είναι κουρασμένη. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Είναι κάτι που θα το δούμε. Η αλλαγή του Κλέιτον με τον Σιέρινταν έγινε για να γίνει πιο δημιουργική η ομάδα. Ζίγκι, Αγκάγιεφ και Φυλακτού δεν έπαιξαν πολύ φέτος, είναι πίσω από τους άλλους παίκτες και η φυσική τους κατάσταση ακόμα δεν είναι εκεί που θέλουμε. Αν μπορούσα θα έκανα 6-7 αλλαγές".

Για τον τραυματισμό Χριστοφή: "Είναι κάτι που θα το δούμε, πρέπει να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Αλλά είναι πολύ νωρίς να αρχίσουμε να μιλάμε για αντικατάσταση. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης και Κύπριος που είναι πολύ σημαντικό. Εμένα μου αρέσει να δίνω χρόνο στους ανθρώπους και είμαι έτοιμος να του δώσω όσο χρόνο χρειαστεί για να επιστρέψει δυνατός".

Keywords
Τυχαία Θέματα