"Η φιλοσοφία είναι ίδια σε όλα τα παιχνίδια"

Πριν απο την πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει Βελγίου ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε στα ΜΜΕ για τις δυσκολίες του παιχνιδιού, τις απουσίες και την απουσία Χαραλαμπίδη.

Για το Βέλγιο: "Τι να πούμε γι' αυτή την ομάδα. Και εμείς σαν προπονητές που έχουμε δει αυτή την ομάδα πολύ πιο αναλυτικά από τον οποιοδήποτε, είναι άξιο προς μίμηση το πώς χτίστηκε και το ποια δυναμική υπάρχει".Για την φιλοσοφία: "Η φιλοσοφία η δική μας είναι η ίδια

σε όλα τα παιχνίδια. Το είπα από την πρώτη μέρα ότι θα δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και αξίζει να κερδίσει, θα του δώσουμε τα συγχαρητήρια".

Για τις απουσίες: "Υπάρχουν πάρα πολλές απουσίες. Για πρώτη φορά η Εθνική έχει τόσες πολλές απουσίες και για παίκτες που - κακά τα ψέματα - μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά".

Για τον Χαραλαμπίδη: "Ο Χαραλαμπίδης είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος. Ήταν κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια αν εξαιρέσω εκείνο με την Ανδόρα που είχε ένα τραυματισμό και δεν μπορούσε να ακολουθήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα