Εθνική Ελπίδων: Άρχισε ενόψει φιλικών με Ισραήλ και Ρουμανία

Άρχισε σήμερα το πρωί ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Ελπίδων ενόψει των φιλικών αγώνων με το Ισραήλ (26/03) στην Κύπρο και τη Ρουμανία (31/03) εκτός έδρας.

Όπως ανακοινώθηκε από χθες ο Κωνσταντίνος Παναγή θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων μετά τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών στο Βέλγιο. Το σημερινό πρόγραμμα ακολούθησαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Λούκα Χατζηλούκα εκτός του Στέφανου Μουχτάρη.Ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε μόνος του και σταδιακά

θα μπει σε πιο δυνατούς ρυθμούς για να υπολογίζεται για το δεύτερο φιλικό. «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας από εκεί που μείναμε στο προηγούμενο φιλικό. Κάθε φιλικός αγώνας είναι χρήσιμος και προσφέρει σημαντικός όφελος στην προσπάθεια που ξεκίνησε για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι όταν θα μπούμε στον κύκλο των επίσημων μας υποχρεώσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει αύριο στις 10:30 πμ στα βοηθητικά του ΓΣΠ και η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα