Ομόνοια: Η έγνοια του είναι να βελτιωθεί

Με το τέλος του αγώνα οι πλείστοι παίκτες, μέλη του προπονητικού τιμ και παράγοντες της Ομόνοιας έσπευσαν να συγχαρούν τον Κωνσταντίνο Παναγή.

Είναι λογικό όλοι να ένιωθαν μία ανησυχία, ξέροντας πως ο 20χρονος τερματοφύλακας είχε το ταλέντο, αλλά όχι την εμπειρία για ένα τέτοιο αγώνα. Στο τέλος, πήρε από όλους βαθμό λίαν καλώς. Στα θετικά του, ότι δεν πτοήθηκε ούτε από το γρήγορο γκολ, ούτε από το λάθος που έκανε μερικά λεπτά μετά και ευτυχώς για την ομάδα του δεν στοίχησε.

Αντίθετα

αντιμετώπισε με ηρεμία τη κατάσταση και μέχρι τέλους εξέπεμπε την ηρεμία αυτή, μαζί με αυτοπεποίθηση. Καθάρισε όλες τις στημένες μπάλες, έλεγξε την εναέρια κυκλοφορία, είχε καλές τοποθετήσεις εκεί που μύριζε κίνδυνο (τα δύο τετ-α-τετ του Γκονσάλβες, όπου η φάση έγινε, αλλά δόθηκε οφσάιντ είναι χαρακτηριστική).

Είναι πολύ νωρίς για σχόλια και κριτική, ο Παναγή και ο κάθε Παναγή έχουν δρόμο μπροστά τους για να φτάσουν στη καταξίωση. Φτάνει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και ταπεινά. Η αυτοκριτική και η θέληση για βελτίωση είναι μεγάλο προσόν για ένα νεαρό.

Ο ίδιος, όταν άκουγε τα μπράβο, αντί για τις επεμβάσεις του, προτίμησε να σχολιάσει το τέρμα του Γκονσάλβες (και ας μην είχε καμία ευθύνη), λέγοντας στους ιθύνοντες της Ομόνοιας ότι θα δουλεύει συνέχεια έτσι ώστε να αποκρούει και τέτοιου είδους φάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα