"Βολές" ΕΛΑΜ σε ΕΔΕΚ για δηλώσεις της για Γ.Παπανδρέου

Για επιλεκτική ευαισθησία της ΕΔΕΚ, για την Σοσιαλιστική Διεθνή κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ, με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, για τον Γιώργο Παπανδρέου και στην πρόσκληση που απηύθυνε στο κατοχικό ηγέτη.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Διαβάσαμε το χθεσινό Δελτίο Τύπου της

ΕΔΕΚ σε σχέση με την επαίσχυντη πρόσκληση του Γ. Παπανδρέου προς τον ηγέτη της κατοχής να παρευρεθεί στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο οποίο διατυπώνει ότι μελετά σοβαρά τη στάση την οποία θα τηρήσει τόσο έναντι της οργάνωσης αλλά πολύ περισσότερο έναντι του προέδρου της.

Εμείς να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η ΕΔΕΚ, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να μην παρευρεθεί σε δεξίωση επειδή θα παρευρίσκονταν εκεί οι δημοκρατικά εκλεγμένοι, από πέραν των 500.000 Ελλήνων και Ελληνίδων ψηφοφόρων, Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Φαίνεται η συμμετοχή τουρκοκυπριακών κομμάτων και του ηγέτη της κατοχής, να μην είναι τόσο σημαντικά για την ΕΔΕΚ ούτως ώστε να επιβάλλεται η άμεση αποχώρηση τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει την επιλεκτική και προκλητική ευαισθησία της ΕΔΕΚ, που συνεχίζει να συμμετέχει στην Σοσιαλιστική Διεθνή, η οποία προωθεί τις τουρκικές επιδιώξεις και επιχειρεί να αναβαθμίσει το ψευδοκράτος. ΝΤΡΟΠΗ!

Διαβάστε ακόμη: Σοσιαλιστική κόντρα: Βολές Μ.Σιζόπουλου κατά Γ.Παπανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα