Φτιαγμένοι για νέα νίκη οι «μαυροπράσινοι»

Προερχόμενος από την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, ο Ολυμπιακός προσδοκά σε ανάλογο αποτέλεσμα στο σημερινό (18:00) ματς. Απέναντι στην Πάφο οι «μαυροπράσινοι», ενώπιον των φιλάθλων τους που ετοιμάζουν μαζική παρουσία στο Μακάρειο, θα επιζητήσουν με κάθε τρόπο δεύτερη κολλητή νίκη, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα στη βαθμολογία, αλλά και που θα της δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το σύνολο του Χρύση Μιχαήλ από τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει

με αξιώσεις την παραμονή του στην κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι γνωρίζουν τους ρόλους τους, στην ομάδα υπάρχει πειθαρχία και άπαντες θεωρούν σημαντικό να έρθουν συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ρεαλιστικά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο για να ντουμπλάρει τις νίκες του.

Μπορεί η αντίπαλος να προέρχεται από μεγάλη νίκη σε βάρος της Ομόνοιας, αλλά σε όλα της τα παιχνίδια παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες. Και αυτές θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος μελέτησε την παφιακή ομάδα και ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Στα της ενδεκάδας, ο ανερχόμενος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί στον μεγαλύτερο βαθμό τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα