Απόλλων: Ένα ημίχρονο δεν είναι αρκετό

Η εμφάνιση του Απόλλωνα στο ντέρμπι είχε δύο όψεις. Από την και η εξαιρετική του εικόνα στο Α΄ ημίχρονο που ανάγκασε την ΑΕΛ σε παθητικό ρόλο, βγάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο με ταχύτητα, σωστό πλάνο, τακτική στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτά όμως τα χάλασε στο Β’ μέρος με τους γαλάζιους της Λεμεσού να αισθάνονται στο τέλος ανακουφισμένοι που δεν έφυγαν από το ντέρμπι με ήττα. Η ΑΕΛ του έβαλε δύσκολα,

τον πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, τον ανάγκασε να αλλάξει πλάνο και τακτική όμως αυτά δεν ήταν ικανά για να αλλάξουν την εικόνα του.

Αρκετοί παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα και κυρίως στο Β΄ ημίχρονο, με τον Μάγκλιτσα να είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του για τον τρόπο που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Το ίδιο φυσικά θα πρέπει να νιώθει και ο Βάλε που απέκρουσε το πέναλτι και γλύτωσε τον Απόλλωνα από την ήττα. Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι υπόλοιπο γαλάζιοι με την εμφάνιση να αποτελεί πλέον γερό χαστούκι και μάθημα ενόψει της συνέχειας.

Το γεγονός ότι οι γαλάζιοι αγωνίζονται σε Κύπρο και Ευρώπη είναι ένα πρόβλημα για τον Σωφρόνη Αυγουστή και το τεχνικό του τιμ αφού θα πρέπει να προσαρμόσει ανάλογα τα πλάνα του κάνοντας την καλύτερη δυνατή διαχείριση για να μην χαθούν και άλλοι βαθμοί στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα