"Έχουμε την πολυτέλεια να τους έχουμε στο ρόστερ μας"

Για τα σημαντικά γκολ που παίρνει η Ανόρθωση από τους Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας, Κυριάκος Γιάγκου.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση. Έχουμε κερδίσει ένα βαθμό στις καθυστερήσεις, βέβαια θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι με την παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες. Η Ομόνοια έκανε 2 καλές τελικές

προσπάθειες. Το λιγότερο που δικαιούμασταν, ήταν ο ένας βαθμός.
-Το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι, μας αφήνει ικανοποιημένους. Σε παιχνίδια που πήραμε την ισοπαλία, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή. Έχουμε βγάλει ένα σημαντικό κομμάτι του μαραθωνίου με εκτός έδρας ντέρμπι. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και το βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όλη η ομάδα αμύνεται, όλη η ομάδα επιτίθεται. Έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε στο ρόστερ μας αυτούς τους ποδοσφαιριστές.
-Μας ικανοποιεί το ότι είμαστε στα ψηλά της βαθμολογίας. Δεν έχει νόημα το ότι είμαστε στη 2η θέση. Σημασία έχει η θέση που θα πάρουμε τον Μάιο.
Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια καλή και σφικτή ομάδα. Θεωρώ, όμως, ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση της Ανόρθωσης. Είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη, όμως πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι.
-Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Δίνει κατάθεση ψυχής και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το πάθος και τη συμπεριφορά του.
-Ράγιος και Σισέ περνούν από ιατρικές εξετάσεις και θα υπάρξει ενημέρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα