Το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο στην Κύπρο

Το AGIA HOTEL RESORT είναι το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο στην Κύπρο για άτομα μεσαίας τάξης. Συνολικά 120 000 τ.μ. γης και περίπου 46 000 τ.μ. ιδιοκτησίας. Το έργο περιλαμβάνει - Πισίνες, κλινική, κινηματογράφο, αίθουσα τέχνης, μουσείο, κατοικίες, Resort Hotel, Animal Hotel, Τράπεζα,

γραφεία, Grand Shopping Mall, Mini Opera House, δημόσια πάρκα, γήπεδα ποδοσφαίρου και τένις

Βολική τοποθεσία: Κοντά σε δημοφιλή παραλία και στις κατοικημένες περιοχές, για κάθε γούστο και ηλικία

Πολυτελές στυλ: 460 άνετα δωμάτια με αποκλειστική 24ωρη εξυπηρέτηση, εστιατόρια, σπα και γυμναστήριο, η μεγαλύτερη πισίνα στην Κύπρο. Μεταφορά αεροδρομίου

Ηλιοφάνεια: Στην Κύπρο, σχεδόν όλο το χρόνο, ο ήλιος λάμπει, η μέση ετήσια θερμοκρασία είναι + 30 ° C. Αυτή η περιοχή είναι πλούσια σε τροπικά φυτά, εκπληκτική θάλασσα και καταπληκτικό κλίμα

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η ιδέα της δημιουργίας του έργου είναι να δημιουργήσει κυρίως μια προσιτή λύση για ανάπαυση απευθυνόμενοι στη μεσαία τάξη ανθρώπων με παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένους. Το θέρετρο στοχεύει σε προγράμματα αποκατάστασης για την προαγωγή της υγείας. Οποιοσδήποτε πελάτης θα μπορεί να ξεκουραστεί για λίγες μέρες χωρίς να ξοδέψει περισσότερα από 100 ευρώ ημερησίως, συμπεριλαμβανομένων των διανυκτερεύσεων, των γευμάτων, των μασάζ, και των θεραπειών spa.

Το προγραμματισμένο στάδιο της έναρξης της κατασκευής είναι το Μάρτιο του 2018. Ταυτόχρονα, το έργο θα προσφέρει πάνω από 400 νέες θέσεις εργασίας για τον τοπικό πληθυσμό και τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το AGIA HOTEL RESORT θα είναι σε θέση να δώσει στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού πολιτιστικές διακοπές. Θέατρο, μουσείο τέχνης, γκαλερί τέχνης, σχολή τέχνης, μουσική σχολή, παιδικές χαρές για ενεργά αθλήματα και πολλά άλλα.

Το AGIA HOTEL RESORT είναι μέρος του μελλοντικού Λευκού Έργου στην Κύπρο

Έλενα Σάνουλ

Η Έλενα Σάνουλ είναι ο επιμελητής του έργου. Ζει στην Κύπρο από το 2005.

Η ιδέα ενός συγκροτήματος ήρθε στην Έλενα με βάση την δική της εμπειρία. Για τα πέντε παιδιά της, υπήρχε πάντα το ζήτημα της ενεργού ξεκούρασης. Αλλά και για τους γονείς, είναι απαραίτητη η αποκατάσταση της υγείας.

Έχοντας 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κατασκευών και 12 χρόνια εμπειρίας στις επενδύσεις, η Έλενα έχει συγκεντρώσει μια επαγγελματική ομάδα έτοιμη να ξεκινήσει το έργο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι ισχυρότερες κυπριακές κατασκευαστικές εταιρείες, δικηγορικά γραφεία, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, οικονομικές και συμβουλευτικές εταιρείες, καλλιτέχνες, επιμελητές και πολλοί άλλοι επαγγελματίες και φίλοι της Έλενας είναι έτοιμοι να φέρουν την ιδέα του AGIA HOTEL RESORT στη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα