"Δεν θα φέρουμε παίκτες που θα διώξουμε το καλοκαίρι"

Θα προχωρήσουν σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις στην ΑΕΛ, όμως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να φέρουν παίκτες τους οποίους θα διώξουν το καλοκαίρι.

Δείτε τις δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

Για τον Ντενίλσον Καμπιονέτα και τα μεταγραφικά: Δεν θα μπω σε ονοματολογία, θα επιμείνω ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλείσουμε ένα ποδοσφαιριστή. Είμαστε κοντά, ξέρετε όμως πόσο δύσκολη είναι

η περίοδος Ιανουαρίου. Δεν θέλουμε να φέρουμε παίκτες που θα διώξουμε το καλοκαίρι. Ξεπεράσαμε σε κάποιο βαθμό τα οικονομικά, θέλουμε να χτίσουμε στην ομάδα και να μην χαλάσουμε. Θέλουμε να έχουμε το πλεονέκτημα προγραμματισμού της νέας χρονιάς. Έχουμε αρκετούς με μακροχρόνια συμβόλαια. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή θα κλείσει η μία προσθήκη. Έχουμε στο μυαλό μας να προχωρήσουμε σε τρεις κινήσεις.

Για τον αγώνα με την Πάφο: Αφήσαμε πίσω την ήττα του πρώτου γύρου. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος θέλει βαθμό ή βαθμούς, εμάς, όμως, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Απομένει άλλη μία προπόνηση και πιστεύω ότι όλοι θα είναι διαθέσιμοι. Είναι σημαντικό το κλίμα που επικρατεί τώρα, είναι αυτό που ψάχναμε μέχρι το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα