"Ο ΑΠΟΕΛ προσφέρει θέαμα και ουσία"

Στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα θέματα του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων κάλεσε τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα την Κυριακή, μετά από αρκετό καιρό, αλλά και στη συνέχεια με τα διαδοχικά δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Τέλος, υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει πίεση για την 4η προσθήκη» και ξεκαθάρισε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα περιμένει την απάντηση του Οφόρι μέχρι την Κυριακή.

«Είναι σημαντικό που δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ

μετά από αρκετό καιρό. Τον τελευταίο καιρό, η ομάδα προσφέρει θέαμα και ουσία και το συνδυάζει με τα αποτελέσματα.

Αναμένουμε και τη μαζική υποστήριξη του κόσμου τόσο την Κυριακή όσο και στα επόμενα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι ο Γενάρης θα είναι ένας μήνας που θα έχει τη δική του σημασία και θα καθορίσει πολλά για τα πλέι οφ».

Για την ετοιμότητα των Ιωάννου και Εφραίμ
«Σίγουρα είναι βαρόμετρα και πάντα το λέγαμε. Περιμένουμε και από τους νέους που ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα. Έχουμε και τις απουσίες μας. Πέραν των πέντε μόνιμων απόντων, εκτός θα είναι και οι τιμωρημένοι Σάλαϊ και Εμπεσίλιο. Η Δόξα έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, χτυπά την πόρτα της εξάδας εδώ και καιρό και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να φύγουμε με το τρίποντο».

Στη συνέχεια, ο Νεκτάριος Πετεβίνος υπογράμμισε
«Να μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι στην κορυφή και θέλουμε να βρεθούμε εκεί. Γενικά, τον Ιανουάριο σχεδόν όλες οι ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Για μας είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε στην 1η θέση και να μπούμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Βλέπουμε ανά αγώνα, ώστε να έρθει και το αποτέλεσμα».

Για τον Ντελατόρε
«Θα μπορούσε να εγγραφεί ο Ντελατόρε σήμερα, αλλά επειδή ο ποδοσφαιριστής προερχόταν από τραυματισμό, θα προχωρήσουμε στην εγγραφή του την ερχόμενη Παρασκευή. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Δεν πιεζόμαστε».

Για τον Οφόρι
«Ήμασταν ξεκάθαροι. Ο Οφόρι έχει προτεραιότητα και θα περιμένουμε μέχρι την Κυριακή. Δεν υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, αν υπήρχε θα ήταν στην Κύπρο. Γενικά δεν βιαζόμαστε, γιατί κλείσαμε τις άμεσες ανάγκες της ομάδας. Δεν έχουμε αντίπαλο τον χρόνο για την 4η μεταγραφή, αν προκύψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα