"Οι στόχοι θα επιτευχθούν όταν υπάρχει ισορροπία"

Δείτε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς ΑΕΚ ο Κυριάκος Δημητρίου για την ισορροπία που πρέπει να έχει η ομάδα και τη σημαντικότητα του αγώνα με τον Άρη.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Το παιχνίδι με τον Άρη είναι μίας επιλογής. Μοναδική μας επιδίωξη, οι τρεις βαθμοί της νίκης. Πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο, αυτό ισχύει και για εμάς, που προερχόμαστε από ήττα. Έχουμε τεράστια ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες και πόσο μάλλον στην έδρα μας. Οι πρώτοι που προβληματίζονται μετά από μία αποτυχία είναι

οι πρωταγωνιστές και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Δεν μας ικανοποιούν τα τελευταία αποτελέσματα, σε κάθε ευκαιρία όμως έχουμε μπροστά μας παιχνίδι για νέο ξεκίνημα και αρχή. Δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα ματς. Είναι ένας μήνας που θα αφήνουμε το προηγούμενο και να πηγαίνουμε άμεσα στο επόμενο. Εμείς κοιτάζουμε το ματς με τον Άρη, από εκεί και πέρα θα επικεντρωθούμε στο επόμενο. Το κομμάτι της έδρας είναι σημαντικό για την ομάδα. Οι στόχοι θα επιτευχθούν όταν υπάρχει ισορροπία και μπορείς να πάρεις αποτελέσματα και εκτός έδρας.

Η απώλεια είναι ο Τρισκόφσκι, το ζητούμενο είναι η προσοχή για τη συνέχεια στο επόμενο παιχνίδι. Επιστρέφουν οι Μουρίγιο και Μάριος Αντωνιάδης, παίζουμε στην έδρα μας και θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου.

Για ενίσχυση: Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα ενημερώσουμε και τον κόσμο. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι, ο Ρόκα χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα