"Δεν κάνουμε σκέψεις για μεταγραφές"

Δείτε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας στο Ράδιο Πρώτο για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. "Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί...", το σχόλιο του Καζαμία για την τελευταία ήττα από την Καρμιώτισσα.

Οι δηλώσεις του Γιώργο Καζαμία στο Ράδιο Πρώτο:

Η αλήθεια είναι ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι δύσκολες αγωνιστικά για την ομάδα μου. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. και όχι ως σύνολο, αλλιώς θα δυσκολεύαμε τη ζωή μας. Για τον αγώνα του Σαββάτου, δεν θα είναι μαζί μας ο τιμωρημένος Τζούρτζουριτς, οι υπόλοιποι απ' ότι φαίνεται θα είναι στη διάθεση του.

Πίκρα

και απογοήτευση αυτό μας άφησε η ήττα από την Καρμιώτισσα. Είχαμε ευκαιρίες και τελικές φάσεις και αυτό κάνει την απογοήτευση μας μεγαλύτερη. Είναι βαθμοί που δεν υπολογίσαμε να χάσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι. Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Για το αν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα: Αν έλεγα όχι δεν θα έλεγα την αλήθεια. Η ομάδα δημιουργεί φάσεις και ευκαιρίες όμως έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο προπονητής μας έχει δηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες ότι δουλεύει στο επιθετικό κομμάτι. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι η ομάδα είχε τη χαρά να πάρει και από τους πλάγιους επιθετικούς, φέτος δεν τα έχουμε ούτε αυτά και δυσκολεύουν τη ζωή μας. Ευελπιστούμε ότι θα φέρει καρπούς αυτή η δουλειά. Δεν έχουμε σκέψεις για μεταγραφές, το ρόστερ μας είναι πλήρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι ν' ανεβάσει απόδοση η επιθετική μας γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα