"Αντίο" στο Champions League η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη άφησε δύο βαθμούς με αντίπαλο τη Λα Κορούνια και δεν προλαβαίνει το τρένο του Champions League μέσω πρωταθλήματος.

Μετά από τη συγκλονιστική πρόκριση στα πέναλτι με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την προημιτελική φάση του Europa League, η Σεβίλλη δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά κόντρα στη Λα Κορούνια, μένοντας στο 1-1. Μετά από 17 σερί "τρίποντα"

στο πρωτάθλημα μέσα στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", οι Ανδαλουσιάνοι έμειναν για τρίτο αγώνα δίχως νίκη στην έδρα τους, αυτήν τη φορά εξαιτίας ισοφάρισης στο 81ο λεπτό, με συνέπεια να μείνουν πολύ πίσω από τη Βιγιαρεάλ στη μάχη της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του Champions League και πλέον να διεκδικούν παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μόνο μέσω της κατάκτησης για τρίτη σερί χρονιά του Europa League.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Βίκτορ Ιμπόρα να σκοράρει για έκτη φορά μέσα στο 2016 και να εξελίσσεται σε πρώτο σκόρερ του συλλόγου μέσα στο έτος. Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να "κλειδώσουν" τη νίκη, ωστόσο για ακόμα έναν αγώνα απέτυχαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους. Ο Φερνάντο Γιορέντε αντικαταστάθηκε στο 65' από τον Χουάν Μουνιόθ, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε και στο 81' ήρθε η "τιμωρία" από μία άλλη αλλαγή, τον Οριόλ Ριέρα.

Σεβίλλη (4-2-3-1): Ρίκο, Κόκε, Καρίσο, Κολοντζιεϊτσάκ, Εσκουδέρο, Κριστόφορο, Ιμπόρα (74' Ενζονζί), Ρέγες (60' Σάντσεθ), Μπανέγα, Κονοπλιάνκα, Γιορέντε (65' Μουνιόθ)

Λα Κορούνια (5-3-2): Μανού, Χουανφράν, Λόπο, Σίντνεϊ, Ναβάρο (76' Γκουτιέρες), Λουιζίνιο (46' Κάνι), Φαΐρ, Μπόρχες, Μοσκέρα, Λούκας, Αλμπέρτο (52' Ριέρα)

Keywords
Τυχαία Θέματα