"Ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαφοροποιηθούν τα πλάνα"

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της ΑΕΚ εν όψει της νέας περιόδου. Προτού καλά καλά γίνει ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, η ομάδα της Λάρνακας είναι υποχρεωμένη να γυρίσει σελίδα και να σκέφτεται αυτά που έρχονται. Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση θα είναι αύριο το πρωί με αρκετούς απόντες. Την Κυριακή θα γίνει η πρώτη επίσημη και ο καθιερωμένος αγιασμός. Με λίγα νέα πρόσωπα και αρκετούς απόντες.

Ο Κυριάκος

Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Για την κλήρωση στον 1ο γύρο
«Σίγουρα η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Από εκεί και πέρα, στις 19 του μήνα θα μάθουμε τους αντιπάλους στον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο. Θέλουμε να αποφύγουμε ομάδες από κάποια πρωταθλήματα που κρύβουν κινδύνους. Όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοι, πρέπει να πάμε με μέγιστη σοβαρότητα. Να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αν πάνε όλα κατ’ ευχή και πάμε στον 3ο προκριματικό και στα πλέι οφ, θα χρειαστούμε και την τύχη».

Για τον προγραμματισμό
«Από τη στιγμή που είμαστε αρχές Ιουνίου, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι στον αριθμό των μεταγραφών. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαφοροποιηθούν τα πλάνα. Μέχρι στιγμής προχωρήσαμε σε δυο προσθήκες και αναμένονται οι υπόλοιπες. Αν δεν αποκτήσουμε νεαρό ή Κύπριο ποδοσφαιριστή, θα χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος άλλος. Είναι θέματα του τεχνικού διευθυντή».

Για τον Μάριο Αντωνιάδη
«Δεν επιβεβαιώνουμε και δεν διαψεύδουμε οτιδήποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα