"Αν στον πάγκο ήταν ο Σίλβα, τότε ο Γιαννιώτας..."

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Στάικος Βεργέτης μίλησε σε ελληνική ιστοσελίδα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ για το Γιουρόπα Λιγκ μεταφέροντας το κλίμα.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" μιλώντας στο sportdog, αποθέωσε με τα λόγια του τον Γιάννη Γιαννιώτα, που φτάνει πάντα στο ταβάνι της απόδοσής του και δεν πέφτει πιο κάτω.

Ο Έλληνας άσος έχει κίνητρο

για να κάνει καλό παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, ενώ με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά μπορεί να γίνει επικίνδυνος αντίπαλος για τον Ντε λα Μπέγια.

"Είναι παιχνίδι πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ αυτό εναντίον του Ολυμπιακού. Κι αυτό επειδή ο ίδιος ο ΑΠΟΕΛ, τα τελευταία χρόνια, έχει γεμίσει με προσδοκίες τους οπαδούς του, με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του. Δίνουν πολύ μεγάλη βάση στις ευρωπαϊκές βραδιές, ζούνε για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ο Γιαννιώτας και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που γνωρίζω από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μπερτόλιο. Ο Γιαννιώτας είναι ένα παιδί που προσπαθεί στο 100% συνέχεια, φτάνει στο ταβάνι του και δεν πέφτει ποτέ παρακάτω. Για αυτό θεωρώ ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα. Τώρα, για ποιον λόγο δεν τον κράτησαν στον Ολυμπιακό, αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί από τους προπονητές που δεν τον εμπιστεύτηκαν".

"Αν στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ακόμα ο προπονητής που τον απέρριψε (σ.σ. Μάρκο Σιλβα), σίγουρα θα είχε πιο ισχυρό κίνητρο για να παίξει. Σίγουρα, και τώρα έχει κίνητρο για να παίξει καλά, αλλά θεωρώ όχι το έξτρα κίνητρο για να δώσει απαντήσεις σε αυτόν που τον απέρριψε. Κοιτάξτε, αγωνιστικά ο Γιαννιώτας έχει όπλο την ταχύτητά του και την κοφτή ντρίπλα του. Αυτά τα στοιχεία τον κάνουν επικίνδυνο τόσο απέναντι στον Ντε λα Μπέγια όσο και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο αριστερό μπακ".

Keywords
Τυχαία Θέματα