Αλλάζει ο καιρός - Πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην περιοχή του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα προσήνεμα και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός

θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην περιοχή του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στην περιοχή του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και παροδικά μέχρι κυματώδης στα δυτικά και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο το Σάββατο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα