Αλφαβητάρι με την εφημερίδα σημερινή

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου λαμβάνουν την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσουν το 1ο βοήθημα προφορικής διδασκαλίας που κυκλοφόρησε για τη προφορική εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας και αποτελεί μια από τις πιο κλασσικές εκδόσεις της τελευταίας εξηκονταετίας (διδασκαλική κυκλοφορία από 1955 μέχρι 1974). Το αναγνωστικό αυτό, εκτός όλων των άλλων, αποτελεί οπωσδήποτε και αναμνηστικό μιας ολόκληρης εποχής. Παράλληλα, όμως, χρησιμοποιήθηκε στην τάξη επί είκοσι

και πλέον χρόνια και προσδιόρισε τον τρόπο προσέγγισης της γλώσσας καθώς και την εκμάθηση της ανάγνωσης από πλήθος μικρούς μαθητές. Το δε (εντυπωσιακό) γεγονός ότι το περιεχόμενό του δεν άλλαξε στα χρόνια της διδασκαλίας του, παρά τις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, φανερώνει την αποδοχή του ακόμη και όταν άλλαζε η εφαρμοζόμενη εκπαιδευτική πολιτική. Το ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ έχει παραχθεί ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ από τις εκδόσεις ΚΑΛΟΚΑΘΗ και είναι αποτέλεσμα της φωτογραφικής αντιγραφής της αυθεντικής έκδοσης.

Η έκδοση του ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ αποτελείται από 203 σελίδες σε ρετρό σκληρό εξώφυλλο με ραμμένη πλάτη. Η έκδοση είναι διαθέσιμη προς πώληση για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό από το κυπριακό τύπο.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου κυκλοφορεί αποκλειστικά με την εφημερίδα «Η Σημερινή». Είναι μια μοναδική έκδοση νοσταλγίας… Το συλλεκτικό αυθεντικό αλφαβητάρι. Το πρώτο σχολικό βιβλίο που εκπαίδευσε ολόκληρες γενιές. Ας το ξεφυλλίσουμε κι ας ξυπνήσουμε αγαπημένες αναμνήσεις σε αγνές και όμορφες εποχές.

To ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ προσφέρεται προαιρετικά με την εφημερίδα Σημερινή με μόνο €5.- επιπλέον.

Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί με την ευγενή χορηγία της Alpha Bank.

Keywords
Τυχαία Θέματα