Αλεξάνδρου: "Έχει θιχτεί ο επαγγελματισμός κάποιων" (video)

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με το τέλος του αγώνα παράδεχθηκε ότι η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για όλους ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για ποδοσφαιριστές που έχει θιχτεί ο επαγγελματισμός τους.

Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, είμαι χρόνια σε αυτή την ομάδα και αυτό που έζησα ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Έχει θιχτεί ο επαγγελματισμός κάποιων παιδιών και αυτό είναι κάτι που

δεν μπορεί κανένας να το κάνει γι' αυτά τα 30 παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα. Δεν το λέω για να κατηγορήσω κανένα, απλά είναι στιγμές που όλοι πρέπει να δείξουμε αν κατανοούμε τι σημαίνει ομάδα ή όχι. Εγώ είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, δεν σημαίνει κάτι αυτή η νίκη, είμαστε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Είμαστε καλά που πήραμε το τρίποντο, όλο αυτό τον καιρό όλοι μας δίνουμε πολλά στις προπονήσεις, δεν μας έχουν βγει όμως τα αποτελέσματα αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα