Ο Ζόνατας "σκότωσε" τη Βαλένθια

Η Βαλένθια κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας στο "Ανοέτα" για 78 λεπτά, αλλά τελικά, ο Ζόνατας με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών χάρισε τη νίκη στη Σοθιεδάδ με 2-0.

Στα... σκουπίδια πέταξε η Βαλένθια το "χρυσό" βαθμό, αλλά και την εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική. Οι "νυχτερίδες" γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Σοθιεδάδ στο "Ανοέτα" και παρέμειναν στη μέση του βαθμολογικού

πίνακα, με μόλις 23 βαθμούς, ύστερα από 19 αγωνιστικές. Ο Γκάρι Νέβιλ ήταν φανερό πως είχε ως στόχο να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και να κυνηγήσει το "τρίποντο" μέσω αντεπιθέσεων.

Το πλάνο λειτούργησε για 78 λεπτά, όμως σ' εκείνο το χρονικό σημείο ο επιθετικός των γηπεδούχων, Ζόνατας, με κοντινή προβολή, ύστερα από σέντρα του Κάρλος Μαρτίνεθ "έλυσε το γόρδιο θεσμό" για την ομάδα του. Οι παίκτες της Βαλένθια "ανοίχτηκαν" προκειμένου να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και το... πλήρωσαν, καθώς δέχθηκαν δεύτερο γκολ στο 81' από τον Βραζιλιάνο άσο.

Οι συνθέσεις

Σοθιεδάδ (4-3-3): Ρούγι, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Άριτς Ελουστόνδο, Γιούρι, Μπεργκάρα, Τσάμπι Πριέτο, Ρούμπεν Πάρντο, Βέλα (76' Μικέλ Οϊαρθαμπάλ), Ζόνατας (87' Λίτρι), Μπρούμα (91' Χοσέμπα).

Βαλένθια (4-4-2): Ντομένετς, Μπαραγάν, Μουστάφι, Αμπντενούρ, Κανσέλο (46' Ορμπάν), Ντάνι Παρέχο, Έντσο Πέρες (57' Τσάβι Φουέγκο), Σάντι Μίνα (71' Νεγρέδο), Ντε Πάουλ, Ροντρίγκο, Αλκάθερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα