Ακτινογραφία σε κινηματογραφική ληστεία στην ΣΠΕ Αν.Λ/σου

Στα ίχνη των δραστών που χτύπησαν το πρωί της Τετάρτης βαδίζει η Αστυνομία Λεμεσού που συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες για εντοπισμό των δυο δραστών.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το ποσό που κλάπηκε ανέρχεται στις 15χλδ ευρώ. Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με την οποία διέφυγαν οι δράστες είναι κλοπιμαία. Η κλοπή της έγινε σύμφωνα με την καταχώρηση στις 21 του περασμένου μήνα.

Ένοπλη ληστεία σε ΣΠΕ - Πρόταξαν όπλα και σε πολίτη (pics)

Αστυνομικές πηγές κληθείσες να απαντήσουν στο SigmaLive κατά πόσο

οι δράστες συνδέονται με την σπείρα η οποία χτυπούσε χρηματαποστολές σε υπεραγορές της πόλης, απέκλεισαν κάτι τέτοιο και φαίνεται να κάνουμε λόγο για μεμονωμένο γεγονός.

Όπως ανέφερε ο Ι.Σωτηριάδης, δυο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη που κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπο τους, εισήλθαν εντός του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, αφού προηγουμένως, με τη χρήση κασμά, έσπασαν την ελεγχόμενη πόρτα εισόδου.

Μερικά μέτρα από τη σκηνή, κάτοικος της περιοχής που αντιλήφθηκε τους ληστές, άρχισε να καλεί με το κινητό του τηλέφωνο την αστυνομία και φώναξε προς το μέρος τους "έρχεται η αστυνομία", σε μια προσπάθεια να τους αναγκάσει να απομακρυνθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα