Ακόμα λίγη υπομονή για τους δύο

Μπενγκούι και Σαβανέ θα βρεθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Μπάνσκο, τέλος της εβδομάδα.

Ακόμα λίγες ημέρες θα πρέπει να περιμένει ο Πάμπος Χριστοδούλου για να έχει στη διάθεσή του τους Αφρικανούς Πέδρο Μπενγκούι και Αλί Σαβανέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες της λεμεσιανής ομάδας θα βρεθούν στο Αθλητικό Κέντρο του Μπάνσκο περί το τέλος της εβδομάδας. Όπως έχουμε ξαναγράψει, το θέμα με τους δύο ποδοσφαιριστές είναι γραφειοκρατικό και δεν μπορεί να κάνει κάτι η ΑΕΛ για να επισπεύσει την παρουσία των δύο στη Βουλγαρία.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ περισσότερο περιμένει την ενσωμάτωση του Μπενγκούι, γιατί έχασε κάποιο μέρος της περσινής χρονιάς λόγω ενός τραυματισμού και σίγουρα θα χρειαστεί πιο πολύ χρόνο για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Αντίθετα ο Σαβανέ είχε υποχρεώσεις μέχρι αρχές Ιουνίου και η ενσωμάτωσή του θα γίνει πιο εύκολα.

Κορυφώνονται οι διεργασίες
Την ώρα που η ΑΕΛ συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, κορυφώνονται οι διεργασίες για να κλείσει το ρόστερ. Ήδη από την πρώτη μέρα της ΑΕΛ στη Βουλγαρία έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις και περνά από δοκιμαστικά ο Κέβιν Λαφράνς. Ο κεντρικός αμυντικός από την Αϊτή, με γαλλικό διαβατήριο, θα προσπαθήσει να πείσει τον κ. Χριστοδούλου ότι αξίζει να του εμπιστευθεί την τελευταία θέση στην άμυνα. Ο 26χρονος αμυντικός θα παραμείνει για κάποιες ημέρες στο Μπάνσκο, ενώ είναι πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο πρώτο φιλικό της λεμεσιανής ομάδας αύριο, κόντρα στη Σλάβια Σόφιας.

Πέραν όμως από τον Λαφράνς, στην ΑΕΛ προσπαθούν να κλείσουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Όλα δείχνουν ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου κινείται για την απόκτηση επιτελικού μέσου. Η αλήθεια είναι πως μετά την επάνοδο στην ομάδα του Οχενέ (ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην Κύπρο περιμένοντας τη βίζα του για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Βουλγαρία) υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες για το αν η τελευταία κίνηση που θα γίνει (για ποδοσφαιριστή άνω των 21) θα αφορά επιτελικό μέσο ή πλάγιο επιθετικό. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας συνεχίζει να ψάχνει για μέσο, αφού δεν υπάρχει καθαρόαιμο δεκάρι στο ρόστερ της ομάδας.

Φυσική κατάσταση και τακτική
Στα βαθιά μπήκε από χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο Μπάσκο, αφού άρχισαν οι διπλές προπονήσεις. Ο Πάμπος Χριστοδούλου μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν σε διάφορους τομείς με τους παίκτες, όπως είναι η φυσική κατάσταση, και φυσικά η τακτική. Το ευχάριστο για τη λεμεσιανή ομάδα είναι πως έχει συναντήσει καλές καιρικές συνθήκες, οι οποίες θα τη βοηθήσουν στην προετοιμασία της. Επίσης, στα θετικά είναι η διάθεση όλων των παικτών να ακολουθήσουν τα όσα τους ζητά ο προπονητής τους, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα