Αγουέρο: «Γι' αυτό μας έκοψε το ίντερνετ ο Γκουαρδιόλα»

Ο Σέρχιο Αγουέρο αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να κρατά αποκομμένους από τον... έξω κόσμο τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι γνωστό ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει επιβάλει τις δικές του... δέκα εντολές στα αποδυτήρια της αγγλικής ομάδας. Έκοψε τις πίτσες και το... βρώμικο φαγητό μετά από αγώνες, ενώ δεν θέλει να βλέπει τους παίκτες του να είναι «κολλημένοι» στα κινητά τηλέφωνά τους κατά τη συγκέντρωση της ομάδας πριν από αγώνες.

Ο Γκουαρδιόλα,

λοιπόν, κλείνει το... Wi Fi και προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο, ώστε να υπάρχει οικογενειακό κλίμα.

«Νομίζω ότι μια μέρα ο Γκουαρδιόλα μπήκε μια ημέρα στο δωμάτιο που γίνεται το μασάζ και είδε έναν συμπαίκτη μου, δεν ξέρω ποιον, να είναι αραχτός με το κινητό τηλέφωνό του στο χέρι. Προφανώς αυτή η εικόνα δεν του άρεσε. Από τότε μας έκοψε το ίντερνετ» είπε για το θέμα ο Αγουέρο και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι έγινε και ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο αν έχει πρόβλημα το Wi Fi. Ψάχναμε να βρούμε έναν υπεύθυνο για να ρωτήσουμε τι συνέβη. Ούτε στα αποδυτήρια, ούτε στην αίθουσα μασάζ ούτε στην πισίνα υπήρχε σήμα. Και βρήκε τρόπο να μην λειτουργεί και το 3G μας.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποκάλυψε, επίσης, και σε ποια γλώσσα συνεννοείται ο Γκουαρδιόλα με τους παίκτες της Σίτι. «Μιλάει αγγλικά και στους καινούργιους, όπως ο Νολίτο, μιλάει ισπανικά, που κάποιες φορές μπλέκει με γερμανικά, τα οποία μιλάει πολύ καλά. Γενικά μας απευθύνεται στα αγγλικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα