Αγανακτισμένοι στην Ομόνοια

Αυτό είναι το σύνθημα αλλά και η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή αλλά και με τον τρόπο που χάθηκε η νίκη.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ερμής πήρε την ισοπαλία στη φάση του γκολ προηγήθηκε φαουλ στον τερματοφύλακα των πρασίνων με τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου να μην δίνει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των πρασίνων έφτασε στα όρια της με αυτή την κατάσταση. Όπως τονίζουν δεν χάνονται μόνο βαθμοί

στην προσπάθεια που κάνουν για κάτι καλύτερο στην φετινή χρόνιά αλλά και άλλα πιο πολύτιμα δεδομένα.

Ο κόσμος της ομάδας ο οποίος και πάλι χθες ήταν στο πλευρό άρχισε και κουράζεται με αυτή την κατάσταση και σιγά-σιγά απομακρύνεται γενικά από το γήπεδο. Κάτι που η διοίκηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα η διαιτησία χθες έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η Ομόνοια πλήρωσε και πάλι τα δικά της λάθη. Όμως και πάλι όταν μια ομάδα κάνει λάθη δεν σημαίνει πως δεν θα πάρει αυτό που δικαιούται. Η Ομόνοια κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90+3 αλλά έγινε η φάση και δίκαια έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες όλων στην πράσινη οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα