Ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη

Aίθριος είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3

µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Το απόγευµα και κυρίως το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Αργά το απόγευµα και τη νύκτα αναµένονται χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, ενώ τη νύχτα δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο και στα ορεινά. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε πιθανότητα µεµονωµένων βροχών και χιονόπτωσης στα ορεινά, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία τη ∆ευτέρα και την Τρίτη δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Τετάρτη αναμένεται αισθητή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα