Αυτοκίνητο πήρε μπουρλότο εν κινήση απο απώλεια καυσίμων

"Άγιο" φαίνεται πως είχε οδηγός χθες αργά το απόγευμα.

Συγκεκριμένα στις 16.42 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σε κίνηση στο δρόμο Κλήρου – Φαρμακά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.21. Το όχημα κάηκε ολοσχερώς. Πιθανή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς είναι η απώλεια καυσίμων.

Εντωμεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 92 συνολικά κλήσεις για βοήθεια, 47 πυρκαγιές, 42 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 2ης Δεκεμβρίου

2016 μέχρι και τις 06.00 της 5ης Δεκεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χθες η ώρα 09.01 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε χωράφι στο χωριό Κυβίδες.

Ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός σταθμός Πάχνας με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 09.23. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα