Αυτόχειρας πάλι ο Παναθηναϊκός

Δέχτηκε γκολ στο 99' και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Βέροια

Ο... γνωστός Παναθηναϊκός εμφανίστηκε και στη Βέροια. Έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο με φάσεις και γκολ, αλλά στην επανάληψη "έκατσε". Η "βασίλισσα" ισορρόπησε τον ρυθμό και έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν από το τέλος

του αγώνα. Ο Ιμπάρμπο ήταν απολαυστικός στο πρώτο μέρος και έκανε ό,τι ήθελε τους ακραίους της Βέροιας, όμως έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Λόπεθ που τα έπιανε όλα!

Τελικά το γκολ για τους «πράσινους» ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Μπεργκ να κάνει το 1-0 με εξαιρετικό τελείωμα. Οι του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι στο 19ο λεπτό σε ένα μαρκάρισμα του Άρτσε στον Μπεργκ. Οι "πράσινοι" πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, όμως Μπεργκ, Λουντ και Ιμπάρμπο τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Λόπεθ.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια κούρασης, κάτι που συμβαίνει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια. Έτσι, η Βέροια ισορρόπησε και άρχισε να πατάει σιγά-σιγά την περιοχή του Στιλ. Ο Άγγλος δεν απέφυγε την γκέλα ούτε και σε αυτό το παιχνίδι. Στο 53ο λεπτό μπερδεύτηκε με τον Μολέδο και έχασε την μπάλα, με τον Βίτι να σουράρει.

Ο Κουτρουμπής, ωστόσο, φαίνεται να διώχνει πάνω στη γραμμή με τον ώμο και το χέρι. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και αποβολή, αλλά ο διαιτητής έδωσε "παίζεται".

Η Βέροια έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 88ο λεπτό με τον Μπαλάφα. Ο Έλληνας άσος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Στιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα