Αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το νέο βίντεο της Perry

Πριν λίγες ώρες η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry κυκλοφόρησε εντελώς απροειδοποίητα ένα νέο κομμάτι έκπληξη το "Rise".

Τελικά το "Rise" είναι αφιερωμένο στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μόλις κυκλοφόρησε και το βιντεοκλίπ που δείχνει αθλητές από διάφορα σπορ να αγωνίζονται, ενώ ακούγεται το τραγούδι. "Ειναι ένα κομμάτι που υπήρχε μέσα μου για χρόνια και τελικά ήρθε στην επιφάνεια", αναφέρει η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

"Είχα την έμπνευση να το ολοκληρώσω τώρα, παρά να το αφήσω για το επόμενο μου album, καθώς τώρα περισσότερο από ποτέ ο κόσμος έχει την ανάγκη να είναι ενωμένος. Γνωρίζω ότι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε από το φόβο - στην πατρίδα μου και σε ολόκληρο τον κόσμο."

"Δε βρίσκω καλύτερο παράδειγμα από τους αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στο Ρίο, με δύναμη και χωρίς να φοβούνται, ώστε να μας θυμίσουν ότι όλοι μπορούμε να είμαστε μαζί και με αποφασιστικότητα να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ελπίζω αυτό το κομμάτι να εμπνεύσει, να θεραπεύσει και να μας ανεβάσει μαζί...", συμπληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα