ΑΕΛ-Απόλλων: Τα πλάνα των δυο τεχνικών


Πέδρο Εμάνουελ και Πάμπος Χριστοδούλου ετοίμασαν τα πλάνα τους για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου. Ο Απόλλωνας έχοντας το προβάδισμα με 2-0 του πρώτου αγώνα θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν και να πετύχει πρώτος γκολ έτσι ώστε να βάλει τέλος στις όποιες σκέψεις έχει η ΑΕΛ. Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να μπουν επιθετικά και να πετύχουν γρήγορο γκολ, κυνηγώντας στην συνέχεια να ισοφαρίσουν

το σκορ του πρώτου αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα οι δυο τεχνικοί ετοίμασαν τα πλάνα τους

Το πλάνο Πάμπου Χριστοδούλου…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ματίας Ντεγκρά. Αντράντε και Σιέλης στο κέντρο της άμυνας, με τους Αϊρόσα και Ρομπέρ στα δυο άκρα. Στο χώρο του κέντρου, μπροστά από την άμυνα θα αγωνιστούν οι Στεπάνοβιτς και Κουταντέρ, ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Αγκάνοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πιέχ, ενώ στα δυο άκρα της επίθεσης οι Σαρδινέρο και Φέλτσερ.

Το πλάνο Πέδρο Εμάνουελ…
Για ακόμα ένα παιχνίδι τερματοφύλακας θα είναι ο Βάλε. Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Πέδρο και στο αριστερό ο Ελίζιο. Οι Αγγελής και Φρέιρε θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη θέση του αμυντικού μέσου θα αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Μπροστά του θα αγωνιστούν οι Στογιάνοβιτς και Σλάβτσεφ. Ο Μάγκλιτσα, θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα φτερά θα αγωνιστούν οι Ντα Σίλβα και Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα