ΑΠΟΕΛ: Αγία Νάπα...σαν ντέρμπι

Μοναδικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να φτάσει στην 8η σερί νίκη του, στο πρωτάθλημα απέναντι στην Αγία Ναπα και αν του δοθεί η ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά απο την ΑΕΚ, που θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να δείξει τον ίδιο χαρακτήρα όπως και στα άλλα προηγούμενα παιχνίδια. Το πιο ιδανικό

για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι να αντιμετωπίσουν την ουραγό Αγία Νάπα σαν και έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο ντέρμπι. Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ την πάτησε στη φετινή σεζόν , απέναντι στην Δόξα όταν ηττήθηκε μέσα στο Γ.Σ.Π , που ήταν και η μοναδική του γκάφα σε αναμέτρηση απέναντι σε μικρομεσαία ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ των τελευταίων αγωνιστικών έχει δείξει με τον καλύτερο τρόπο , πως δεν είναι διατεθειμένος για απρόσμενες απώλειες. Το ζητούμενο είναι να δοθεί συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να αποκομίσει ακόμη περισσότερη δυναμική. Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ περισσότερο απο τον κάθε αντίπαλο, πως σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, πως η κάθε απώλεια μετρά διπλά. Έτσι για την ομάδα του Κετσπάγια δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Με σοβαρότητα για τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα