ΑΕΛ: Ζήτησε 3ήμερη προθεσμία ο Σανσιτνίνιο

Την απάντηση του Σανσιτνίνιο Μαλάμ Ντα Σίλβα περιμένουν στην ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, αν και αρχικά φάνηκε να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη λεμεσιανή ομάδα, το βράδυ της Τρίτης ζήτησε ένα τριήμερο προθεσμία πριν αποφασίσει αν θα έρθει στην Κύπρο ή όχι. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται να σκέφτεται αν θα αποδεχθεί την πρόταση των «κιτρίνων», αν και στην ΑΕΛ

αισιοδοξούν ότι η απάντησή του θα είναι θετική και το συντομότερο δυνατόν θα έρθει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Όσο δεν κλείνει το κεφάλαιο ακραίος επιθετικός, δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη και με τον Οχενέ. Ο Γκανέζος μέσος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό, αφού ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα για τον κ. Χριστοδούλου που δεν τον υπολογίζει. Για να συμβεί κάτι άλλο θα πρέπει η ΑΕΛ να μην κάνει άλλη μετεγγραφή και ο Οχενέ να παραμείνει στο ρόστερ. Σενάριο, όμως, που μοιάζει πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί. Η διοίκηση της ΑΕΛ θα προσπαθήσει να βρει ομάδα για να τον δώσει δανεικό, αν δεν καταφέρει να τον πείσει να αποχωρήσει λύνοντας το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

Λογικά, την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει καλύτερη εικόνα το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ για τους τρεις ποδοσφαιριστές που μπήκαν τελευταίοι στις προπονήσεις και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Μπουένο, Σαβανέ και Πέδρο δουλεύουν καθημερινά σε πολύ εντατικούς ρυθμούς για να φθάσουν το συντομότερο δυνατόν σε αγωνιστική ετοιμότητα. Η λογική λέει ότι και οι τρεις θα είναι εκτός πλάνων και από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Σαλαμίνα, όμως οι πρώτοι δύο θα έχουν πιθανότητες να παίξουν και να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους στα φιλικά της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Πάμπος Χριστοδούλου υπολογίζει πάρα πολύ και στους τρεις και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα τους έχει στη διάθεσή του.

Η ΑΕΛ έχει αποκτήσει 15 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 11 είναι από το εξωτερικό. Το θετικό για τον κ. Χριστοδούλου είναι πως όλοι, ή σχεδόν όλοι, δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της ΑΕΛ και της Κύπρου. Είναι πολύ σημαντικό για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας να μην αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα. Οι ποδοσφαιριστές που μιλούν την ίδια γλώσσα (Αϊρόσα, Σουάρες, Μέσκα), αλλά και η νοοτροπία του προπονητή της ΑΕΛ, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πολύ γρήγορη προσαρμογή των νέων παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα