ΑΕΛ: Το Σούπερ Καπ και η ενίσχυση

Σε περίοδο επίσημων υποχρεώσεων μπαίνει και η ΑΕΛ, η οποία από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει Σούπερ Καπ. Την ερχόμενη Τετάρτη, η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ και από τη στιγμή που το έπαθλο είναι τίτλος, θα γίνει η ανάλογη προσπάθεια για να κατακτηθεί. Μπορεί να μην παίζει μεγάλο ρόλο για τους φιλάθλους το Σούπερ Καπ, αλλά για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές δεν

έχουν έτσι τα πράγματα. Από τη μία το πρεστίζ και από την άλλη η ανάγκη για ένα καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, καθιστούν την αναμέτρηση σημαντική.


Ναι μεν οι άνθρωποι της ομάδας κράτησαν χαμηλούς τόνους σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχουν φιλοδοξίες. Χωρίς μεγάλα λόγια άπαντες αισιοδοξούν πως η χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την περυσινή. Αυτό που βγαίνει είναι πως ο Χριστοφόρου έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας.
Αυτό που ενδεχομένως να μην έχει για την ώρα η ΑΕΛ είναι αξιόπιστο βάθος στον πάγκο. Εξού και οι σκέψεις που γίνονται για ακόμα δύο ή και τρεις προσθήκες. Είναι βέβαιο πως η λεμεσιανή ομάδα θα αποκτήσει έναν επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο. Δύο κινήσεις που, αν ολοκληρωθούν με ποιοτικούς παίκτες, θα δώσουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην ομάδα. Την ίδια στιγμή γίνονται σκέψεις για την απόκτηση αμυντικού μέσου, αλλά ακόμα δεν πάρθηκε οριστική απόφαση. Για τις άλλες δύο θέσεις ήδη ο Χριστοφόρου εντόπισε διάφορες περιπτώσεις και έκανε τις εισηγήσεις του στη διοίκηση. Μένει να δούμε αν οι εξελίξεις προκύψουν άμεσα.

Keywords
Αναζητήσεις
nikos.tsaxiridhs.hthopoios
Τυχαία Θέματα