ΑΕΛ: Το μήνυμα εστάλη

Το πρωτάθλημα χάθηκε προτού ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος με φυσικό επακόλουθο οι φετινοί στόχοι να αναθεωρηθούν για την ΑΕΛ. Η έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη αφού θα πρέπει να κυλήσουν όλα με βάση συγκεκριμένου προγράμματος. Δηλαδή να κερδίσει τα δυο εναπομείναντα παιγνίδια και να περιμένει. Όπως γίνεται αντιληπτό η μπάλα είναι στα πόδια των αντιπάλων και είναι για τούτο το λόγο που οι πιθανότητες είναι αισθητά μειωμένες. Ωστόσο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο μπορεί να εκδοθεί μέσω Κυπέλλου και

ταυτόχρονα να συνδυαστεί με την κατάκτηση του.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στους «8» και μεθαύριο (Τετάρτη) θα φιλοξενήσει τον Ερμή στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου θα επιχειρήσουν να βάλουν τις βάσεις και να ευκολύνουν το έργο τους ενόψει του επαναληπτικού στο «Δασάκι». Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσουν. Το ιδανικότερο σενάριο είναι η νίκη με μηδέν παθητικό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο θετικό αποτέλεσμα δεν θα χαλάσει κανέναν στην ΑΕΛ.

Η διοίκηση έστειλε το μήνυμα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα καλεί τον κόσμο να ξεσηκωθεί προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Μεταξύ άλλων αναφέρει «Μπροστά μας έχουμε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου. Την ερχόμενη Τετάρτη θέλουμε τους απανταχού ΑΕΛίστες να κατακλύσουν την Ανατολική εξέδρα. Το ζητά η διοίκηση, το ζητά η τεχνική ηγεσία, το ζητάνε οι ποδοσφαιριστές μας, μα πάνω απ’ όλα η ίδια η ιστορία μας».

Η πιο πάνω παράγραφος αρκεί και περισσεύει προκειμένου να αναδειχθεί η σημασία του αγώνα της Τετάρτης, απέναντι σε μια ομάδα που δεν κέρδισε φέτος η ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα