ΑΕΛ: Τις κάνει φύλλο και φτερό

Από εξονυχιστικό διάβασμα περνά το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ τούς τρεις υποψήφιους αντιπάλους της ομάδας για τους ημιτελικούς του Απριλίου.

Ο κ. Χριστοφόρου και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να περιμένουν την κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης, όταν και θα μάθουν το τελευταίο εμπόδιο πριν από τον τελικό, γι' αυτό και παρακολουθούν παιγνίδια τόσο της ΑΕΚ όσο της Ομόνοιας αλλά και του ΑΠΟΕΛ. Άνθρωποι

του κ. Χριστοφόρου βρέθηκαν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στα γήπεδα όπου έπαιξαν οι συγκεκριμένες ομάδες (ειδικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν πιο εύκολα τα πράγματα αφού οι «αιώνιοι» αγωνίσθηκαν μεταξύ τους και η ΑΕΚ στη Λεμεσό) και κατέγραψαν τα πάντα. Και ο ίδιος ο κ. Χριστοφόρου έχει παρακολουθήσει ήδη αρκετούς αγώνες τους στο dvd και ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του για το πώς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσει για να φθάσει η ΑΕΛ στον 4ο της τελικό τα τελευταία 7 χρόνια.

Εννοείται ότι η τεχνική ηγεσία θα αρχίσει να αναλύει στους ποδοσφαιριστές το παιχνίδι του αντιπάλου τους από βδομάδας και αφού πρώτα γίνει η κλήρωση. Ο κ. Χριστοφόρου δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των αντιπάλων του, τι πρέπει να προσέχουν οι παίκτες του από τα όπλα των αντιπάλων αλλά και ποιες είναι οι αδυναμίες τους για να προσπαθήσουν να τις εκμεταλλευτούν. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος των επιτυχιών του κ. Χριστοφόρου και το εντυπωσιακό ρεκόρ του σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Ήδη ο τεχνικός της ΑΕΛ μετρά 7 προκρίσεις σε 8 νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα