ΑΕΛ: Τερματοφύλακας και ακόμα ένας

Εκτός από το κεφάλαιο τερματοφύλακα στην ΑΕΛ προσπαθούν να κλείσουν ακόμα μια τουλάχιστον μετεγγραφή πριν η ομάδα πάει στην Ιταλία. Σε περίπτωση που το καταφέρουν τότε ο προγραμματισμός θα είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και ο κ. Χριστοφόρου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα έχει συμπληρωμένο περίπου το 85% του ρόστερ του. Θυμίζουμε ότι πέρα από τον τερματοφύλακα, η ΑΕΛ θα αποκτήσει σίγουρα έναν μέσο, έναν επιθετικό και έναν ποδοσφαιριστή

που να παίζει στο φτερό. Είναι πιθανόν να αποκτήσει και έναν ακόμα αριστερό μπακ, ενώ θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο κ. Χριστοφόρου θα αποφασίσει αν θα κρατήσει ή όχι στο ρόστερ τον Εσπάνια.

Μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, ο κ. Χριστοφόρου θα αποφασίσει και για το αν θα κρατήσει ή όχι στην ΑΕΛ κάποιους νεαρούς που μετέχουν στις προπονήσεις των «κιτρίνων» (π.χ. Μαύρου, Παχίπης, Θεοδώρου). Ο τεχνικός της ΑΕΛ ψάχνει να βρει και Κύπριους ποδοσφαιριστές που να είναι σε θέση να βοηθήσουν, έτσι ώστε να γεμίσει το ρόστερ και να δώσει βάθος στην ομάδα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει αρκετά χρήματα. Ουσιαστικά, αν δεν υπάρξει κάποια ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα, οι προθέσεις του κ. Χριστοφόρου θα γίνουν γνωστές όταν ανακοινωθεί η αποστολή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Σήμερα η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στις 18:00 στο «Τσίρειο» τον Άρη στο πρώτο της φετινό φιλικό και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μια μικρή γεύση από τη δουλειά που γίνεται στο βοηθητικό του «Τσιρείου» εδώ και 17 ημέρες. Εννοείται ότι ο κ. Χριστοφόρου θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται ότι θα κάνει και στο άλλο φιλικό επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Πάφο, την ερχόμενη Τετάρτη στο Παφιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα