ΑΕΛ: Σαν μια καλή προπόνηση ενόψει τελικού

Έτσι βλέπουν τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας όλοι στην ΑΕΛ. Ο τεχνικός της Λεμεσιανής ομάδας θα έχει σήμερα την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές οι οποίο θα προορίζονται για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Θα δει κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει σε κάποιους ποδοσφαιριστές για το μεγάλο ραντεβού της ομάδας του κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της πρωτεύουσας. Θα είναι και μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της

Λεμεσανής ομάδας να επιστρέψουν στους αγώνες με ένταση αφού όλο αυτό το διάστημα οι αγώνες του Β’ ομίλου ήταν απλά αγώνες.

Η βαθμολογική αδιαφορία δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους με αποτέλεσμα να έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα.

Ωστόσο σήμερα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιστρέψουν δριμύτεροι. Ο χρόνος κυλά οι μέρες περνούν και το ραντεβού του μεγάλου τελικού φθάνει σιγά-σιγά. Καλούνται όλοι στην ομάδα να αφήσουν πίσω τους τα προηγούμενα και να προετοιμαστούν όσο πιο καλά γίνεται ενόψει του τελικού. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Χριστάκης Χριστοφόρου και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου η ομάδα του να είναι πανέτοιμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα