Ομόνοια: Τα θέλω του Καϊάφα

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας στις δηλώσεις του έκανε αναφορά στο ότι η ομάδα του όποτε χρειάζεται να κάνει το παραπάνω βήμα δεν μπορεί. Τώρα όμως επιβάλλεται να το κάνει αν θέλει να παραμένει στο κυνήγι της Ευρώπης με αξιώσεις.

Η 3η θέση του πρωταθλήματος είναι η μοναδική σίγουρα έξοδος στην Ευρώπη. Υπό προϋποθέσεις δίνει και η 4η θέση Ευρωπαϊκό εισιτήριο ωστόσο μόνο στην περίπτωση που ΑΠΟΕΛ πετύχει νταμπλ. Αν η ΑΕΛ

κατακτήσει το κύπελλο τότε ούτε η 4η θέση οδηγεί στην Ευρώπη.

Άρα το μοναδικό ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα είναι να τερματίσουν στην 3η θέση του πρωταθλήματος και να μην εξαρτώνται από αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Για να γίνει αυτό και να γίνει παράλληλα και η αρχή της αντεπίθεσης θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν την ομάδα της Ανόρθωσης, στο πιο σημαντικό ντέρμπι των πρασίνων μέχρι το επόμενο. Με μια πιθανή νίκη οι πράσινοι θα βγάλουν εκτός συνέχειας την ομάδα της Αμμοχώστου και θα κυνηγούν την ΑΕΚ για την 3η προνομιούχα θέση. Παράλληλα θα επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού σε τρεις αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας μετρούν δυο νίκες (μια σε ΓΣΠ και μια στο Αντώνης Παπαδόπουλος) και μια ήττα εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα