ΑΕΛ: Προσηλωμένοι στον στόχο

Σε ρυθμούς Προγκρέ κινούνται άπαντες στην ΑΕΛ. Οι «κίτρινοι» θέλουν να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που άρχισαν πριν μια εβδομάδα στο Λουξεμβούργο και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο με νέα επιτυχία. Ουσιαστικά, στην ΑΕΛ θα ψάξουν το γρήγορο γκολ, ώστε να απλουστεύσουν ακόμα περισσότερο

τα πράγματα. Ο Μπρούνο Μπατλαζάρ προετοιμάζει την ομάδα του, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, αφού τυχόν εφησυχασμός λόγω της νίκης στον πρώτο αγώνα, θα επιφέρει προβλήματα.

Αύριο θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (21:00), με τη διοίκηση της ΑΕΛ να αναμένει αρκετό κόσμο που θα ταξιδεύσει από τη Λεμεσό στη Λάρνακα για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Φορ, ίσως και άλλες κινήσεις

Στο μεταξύ, ο κ. Μπαλταζάρ εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις επιθετικών που αφορούν την επίθεση. Στόχος του είναι ο φορ που θα αποκτηθεί να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν αποκλείεται στην ΑΕΛ να κινηθούν σε ακόμα μια ή δύο περαιτέρω κινήσεις. Αυτό θα διαφανεί από την πορεία που θα έχει η ομάδα στην Ευρώπη, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να παρουσιάζεται έτοιμος να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Σε αυτή την περίπτωση, με κάθε νέα προσθήκη, αυτόματα θα πρέπει να αδειάζει και μια θέση στο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα