Απόφαση της UEFA η μετακίνηση φιλάθλων

Mε τον νικητή του ζευγαριού Παρτίζαν - Μπουντούτσνοστ θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Σερβίας φαντάζουν ως βέβαιος αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς στο ματς του Βελιγραδίου είχαν επικρατήσει με 2-0 της Μπουντούτσνοστ, σκορ που πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί στη ρεβάνς (18/7)

της Ποντγκόριτσα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η λογική και η Παρτίζαν βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, τότε η UEFA είναι αυτή που θα αποφασίσει για τη μετακίνηση φιλάθλων.

Όπως τόνιζαν το μεσημέρι της Δευτέρα (17/7) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων για τη μη μετακίνηση φιλάθλων, καθώς αυτό θα το αποφασίσει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Πάντως είναι ξεκάθαρο πως η UEFA είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού προτεραιότητα της είναι η ασφάλεια των ομάδων, του προϊόντος και φυσικά των φιλάθλων.

Προφανώς και για να πάρει μια επίσημη απόφαση η UEFA, θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί η πρόκριση της Παρτίζαν το βράδυ της Τρίτης στη ρεβάνς με την Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα