ΑΕΛ: Οι στοχευμένες κινήσεις του Πάμπου

Έτοιμος εδώ και καιρό ο Πάμπος Χριστοδούλου, ενισχύει την ΑΕΛ επιθετικά. Προχωρεί με στοχευμένες κινήσεις, ώστε η ομάδα του να είναι έτοιμη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είχε όντως ένα θέμα η λεμεσιανή ομάδα με την επιθετική της γραμμή και από την στιγμή που στην άμυνα κρατά γερά, ενισχύει κυρίως τα φτερά της γραμμής κρούσης της ΑΕΛ και μπαίνει δυνατά στο 2017.

Με την απόκτηση του Μπλάνκο η ΑΕΛ

βάζει στη μηχανή της ένα κλασικό εξτρέμ. Ο 26χρονος Βάσκος είναι ταχύς και τεχνίτης, διεμβολιστής και άμα λάχει και σκόρερ. Κυρίως παίζει στη δεξιά πλευρά, εκεί που δείχνει να πονά κάπως η λεμεσιανή ομάδα. Είναι ο παίχτης που μοιράζει ασίστ και γενικώς συμμετέχει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Το ίδιο στοχευμένη και η άλλη μεταγραφική ενίσχυση που ετοιμάζει η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Ο 35χρονος Πίτι έκανε μεγάλη καριέρα στα Ισπανικά γήπεδα με την Ράγιο Βαγιεκάνο και αν κλείσει και αυτός, τότε η λεμεσιανή ομάδα, γίνεται «ταύρος» επιθετικά. Ο Πίτι έχει τα τεχνικά και σωματικά χαρακτηριστικά να αγωνιστεί τόσο στα άκρα (δεξιά και αριστερά), όσο και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως «δεκάρι». Οι 201 συμμετοχές του με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, μιλάνε από μόνες τους και αν στην εξίσωση προσθέσεις τα 45 συνολικά γκολ που πέτυχε και τις 8 ασίστ που έδωσε με τη συγκεκριμένη ομάδα, τότε το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι πολύ ελπιδοφόρο για την ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα