Ο Λαΐφης, ο Γιαννιώτας και ο Μαρτίνες

Ιδιαίτερη αναφορά στον Κωνσταντίνο Λαϊφη, τον Γιάννη Γιαννιώτα και τον Νίκο Μαρτίνες κάνει η ελλαδική ιστοσελίδα Gazzetta.gr.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο και το λόγο.

Ο Ολυμπιακός έχει δεκαεπτά καταγεγραμμένους δανεικούς, εκ των οποίων έχουν καταφέρει να κάνουν την διαφορά στις ομάδες τους οι επτά. Το Gazzetta.gr τους καταγράφει.

Ας

δούμε ποιοι αναλυτικά ποιους δανεικοί των Πειραιωτών όχι απλώς... επέπλευσαν αλλά κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τα καλά στις ομάδες τους:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΪΦΗΣ: Δικαιολογεί διαρκώς γιατί θεωρείται το next best thing από το κυπριακό ποδόσφαιρο: 23 ετών, διαρκώς εξελίξιμος και παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στόπερ, ακραίος αμυντικός και αμυντικός χαφ. Έφτασε τα 24 ματς με την Σταντάρ Λιέγης με 2 γκολ και σημαντική αμυντική συνεισφορά.

ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Ο μικρόσωμος Αργεντίνος στα καλά του είναι ένα πολύ καλό επιθετικό όπλο για κάθε ομάδα. Στα 29 του χρόνια βγάζει το... ψωμί του στην Αυστραλία με τους Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς. Έχει 12 αγώνες με 2 γκολ και 3 ασίστ. Στον Ολυμπιακό τον... έφαγαν οι τραυματισμοί. Αλλιώς δεδομένα ειδικά όταν πρωτοπήγε θα έπαιρνε ευκαιρίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Έκανε την αγωνιστική... κοιλιά του με τον ΑΠΟΕΛ στο 2ο πέρασμά του από εκεί, ωστόσο και πάλι οι αριθμοί τον δικαιώνουν ενώ στο 1ο χρονικά ματς των Κυπρίων με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το Γιουρόπα έδειξε ξανά την αξία του. Έχει 23 αγώνες με 4 γκολ και 5 ασίστ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ: Στα 26 του ο Έλληνας μεσοεπιθετικός το πήρε απόφαση ότι δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό και επέλεξε την ξενιτιά! Μία χαρά η παρουσία του στην Φερέϊνσε με 16 ματς, 4 γκολ και 1 ασίστ. Δεδομένα υπάρχει πρόθεση για παραμονή του στην Πορτογαλία.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ: Μόνο και μόνο που πήγε στην Ρεάλ λέει πολλά. Στα 20 του χρόνια ο Νίκος Βέργος με την 2η ομάδα των Μαδριλένων έχει 11 παιχνίδια με 2 γκολ και 1 ασίστ. Όπως έχει τονίσει ξανά και ξανά θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ακόμα και τώρα πολύ στις δυνατότητές του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον πούλησαν σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις. Ο 24χρονος ύψος 1.90 μέτρων κίπερ έχει φέτος 13 παιχνίδια και πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ: Πολύ καλό το αγωνιστικό πρόσημο με την Μαλίν. Τόσο που οι Βέλγοι θέλουν να τον κρατήσουν. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει 22 αναμετρήσεις με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα