ΑΕΛ: Νίκη και αγκαλιά με την Ευρώπη

Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος της ΑΕΛ στον αυριανό της αγώνα με την Ανόρθωση .

Ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση στο Τσίρειο. Ένα παιγνίδι στο οποίο η νίκη, που είναι και ο στόχος της, ίσως φέρει τη λεμεσιανή ομάδα αγκαλιά με την έξοδό της στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει και σε αυτό το παιγνίδι αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι απουσίες

μπορεί και πάλι να φθάσουν τις τέσσερεις. Και αυτό γιατί αν και επιστρέφουν οι Αϊρόσα, Αρουαμπαρένα και Λαφράνς, θα είναι εκτός ο Τζούνιορ και η συμμετοχή των Φορτούνα, Γεωργιάδη και Μέσκα θα ξεκαθαρίσει σήμερα που θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας.

Από τους τρεις αμφίβολους, αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προλάβει είναι ο Μέσκα.

Οι άλλοι δύο πολύ δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει κενή η θέση αριστερά στην άμυνα, την οποία θα καλύψει ο Μιτρέα, αφού είναι και η φυσική του θέση. Η εξέλιξη αυτή θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα των «κίτρινων» τον Κυριάκου, που αύριο θα έχει παρτενέρ τον Λαφράνς.

Ο Αϊρόσα θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Αρουαμπαρένα στην επίθεση, κάτι που θα φέρει στον πάγκο τούς Κυριάκου και Μαύρου. Λογικά τα φτερά θα μείνουν τα ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή θα αγωνιστούν οι Μπλάνκο και Σάσι, αφού ο Μέσκα και να είναι στην αποστολή, δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Να θυμίσουμε ότι στα προηγούμενα δύο παιγνίδια ήταν εκτός, ενώ μέχρι και την Παρασκευή δεν είχε μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αν ψάξουμε για μια έκπληξη στην 11άδα της ΑΕΛ, αυτή θα είναι η παρουσία του Μάριου Ηλία στο φτερό.

Όποιοι και αν κληθούν να αγωνιστούν από τον προπονητή τους, ο στόχος τους θα είναι ένας και μοναδικός. Να πάρουν τη νίκη. Στην ΑΕΛ θα μάθουν σήμερα το αποτέλεσμα της Ομόνοιας και ειδικά αν είναι θετικό γι' αυτούς (ήττα ή έστω ισοπαλία) τότε θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Ο κ. Μπαλταζάρ έχει προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα ότι για να κερδίσουν θα πρέπει να παίξουν καλά γιατί η Ανόρθωση δεν έχει τίποτα να χάσει και παίζει για την υστεροφημία της. Και αυτό την κάνει επικίνδυνο αντίπαλο, ειδικά αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα, κάτι που στην ΑΕΛ δεν πρόκειται να πράξουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα