Δόξα: Μια νίκη, μια κατηγορία

Ένας αγώνας, μια κατηγορία. Ο τίτλος που αποτυπώνει πλήρως τη σημασία του σημερινού παιχνιδιού για τη Δόξα κόντρα στην Καρμιώτισσα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς θα μεταβεί στη Λάρνακα για να φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη των Πολεμιδιών και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή. Τα δεδομένα είναι αρκετά δύσκολα για τη Δόξα, όμως στηρίζεται στην ποιότητα και στην εμπειρία που απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Ο Λούκας Χατζηλούκας στις λίγες ημέρες που είχε στη διάθεσή του για

να προετοιμάσει την ομάδα προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και να βελτιώσει την τακτική της. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, αφού γνωρίζει ότι το μηδέν παθητικό θα παίξει σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Επιθετικά, η ομάδα έχει όλα τα φόντα να σκοράρει ένα τουλάχιστον τέρμα και, ως εκ τούτου, ο βασικός στόχος είναι να παραμείνει ανέπαφη η εστία του Νέγκρι.

Το θετικό και εκείνο που βοήθησε πάρα πολύ τον κ. Χατζηλούκα στην προετοιμασία είναι ότι γνωρίζει άρτια τον κάθε ποδοσφαιριστή και δεν του πήρε καθόλου χρόνο για να εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας.

Όσον αφορά τις απουσίες, η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τιάγκο Γκόμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα