Ένας αγώνας, μια ιστορία

Ο αγώνας της χρονιάς έφθασε για την Καρμιώτισσα. Σε 90 λεπτά θα κριθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα ενόψει του σημερινού αγώνα στο ΓΣΖ με τη Δόξα.

Η νίκη ισοδυναμεί με τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία. Κάτι που, αν συμβεί, θα είναι τρομερό επίτευγμα για την ομάδα του Λιάσου Λουκά, αφού στην παρθενική της παρουσία στα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου θέλει να διατηρηθεί σε αυτά και να μην έχει τη μοίρα πολλών άλλων ομάδων. Με ήττα δεν θα ορίζει την τύχη της στα τελευταία

δύο παιχνίδια, αφού η Δόξα θα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διατηρηθεί η απόσταση των τριών βαθμών και η ομάδα των Πολεμιδιών θα θέλει τέσσερεις βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Ο Λιάσος Λουκά προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του όσο καλύτερα μπορούσε, ώστε να παρουσιαστούν σήμερα πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη παραμονής. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας υπολογίζει στους Αρότσα και Βοσκανιάν, που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ απόλυτα έτοιμος είναι και ο Γιάννης Ταραλίδης. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Αντάμοβιτς, που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του και ο Όστοϊτς, ο οποίος συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα