ΑΕΛ: Να βρεί ξανά την ταυτότητα της

Η φετινή χρονιά δεν ήταν μόνο προβληματική για την ΑΕΛ , άλλα έφτασε στο σημείο να είναι εφιαλτική και ψυχοφθόρα. Όλα άλλαξαν όταν επέστρεψε στην ομάδα ο Πάμπος Χριστοδούλου. Κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να κάνουν τα αυτονόητα στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα όμως πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγάλες ενόψει της νέας σεζόν. Το ζητούμενο είναι η ΑΕΛ να βρει ξανά την ταυτότητα της και να επιστρέψει ξανά

στο γκρουπ των μεγάλων. Αυτό θέλει άλλωστε και ο Πάμπος Χριστοδούλου. Η ΑΕΛ να επιστρέψει δυνατή και διεκδικητική. Για να γίνει όμως εφικτό θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά. Οι αλλαγές θα είναι πολλές , όπως και οι προσθήκες , με παίκτες ποιοτικούς που θα αξίζουν να ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά υπάρχει κλίμα αισιοδοξία , ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πάμπο Χριστοδούλου , όμως θα πρέπει να έχει συμπαραστάτες. Την άψογη συνεργασία των ανθρώπων της διοίκησης και φυσικά την τεράστια ώθηση των χιλιάδων φίλων της ομάδας. Με απλά λόγια η ΑΕΛ θα πρέπει να αρχίσει ξανά να δουλεύει επαγγελματικά, με την σκληρή δουλειά όλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα